100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LC 500 464 PK
Bouwjaar 11.2018 - tot heden

Remblokken LEXUS LC (_Z10_) 500

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS LC (_Z10_) 500

Elke LEXUS LC (_Z10_) heeft een eigen VIN-nummer. Een remblok set bestaat meestal uit vier stuks en soms uit acht stuks. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Remblokken monteren

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een noodstop kan men beter vermijden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Andere namen zijn TEXTAR, BOSCH. JURID, FERODO.

Zachte remblokken

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERMERCEDES-BENZFIATBUICKRENAULT. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.