100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LC 500h 299PK
Bouwjaar 11.2016 - heden

Remblokken LEXUS LC (_Z10_) 500h

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

Hitte in de remschijf is doorgaans vaak het probleem bij remmen. Elke LEXUS LC (_Z10_) 500h heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS LC (_Z10_) past. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo.

Goedkopen remblokken LEXUS

Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETKIASEATDODGE. Versleten remmen betekent gevaar op de weg.

Remblokken monteren

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Fading ontstaat door te warme remblokken. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.