100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 400 294 PK
Bouwjaar 10.1997 - 12.2000

Remblokken LEXUS LS (_F2_) 400

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS LS (_F2_) 400

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS LS (_F2_) komen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie.

Remblokken monteren

Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een noodstop kan men beter vermijden. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer.

Zachte remblokken

Versleten remmen betekent gevaar op de weg. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De auto moet een korte remweg hebben.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.