100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 400 264 PK
Bouwjaar 12.1994 - 08.1997

Remblokken LEXUS LS (_F2_) 400

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Remblokken zonder remstof bestaan echt niet. Wij controleren altijd bij de LEXUS LS (_F2_) 400 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren.

Remblokken monteren

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Chassis onderdelen zitten onder de auto. Afhalen kan ook bij ons magazijn in Ermelo. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Goedkopen remblokken LEXUS LS (_F2_)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVMITSUBISHISUBARU. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.