100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 400 284PK
Bouwjaar 09.1997 - 10.2000

Remblokken LEXUS LS (_F2_) 400

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van uw rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit omdat de remverdeling tussen voor en achter op een 80-20-deling ligt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS LS (_F2_) 400 komen. Demonteren van een wiel moet als eerste.

Goedkopen remblokken LEXUS LS (_F2_)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAHYUNDAIDAEWOOLEXUSLAMBORGHINI. Remdelen moeten aan altijd aan strenge veiligheidseisen voldoen. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Remblokken monteren

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.