100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 430 283PK
Bouwjaar 10.2000 - 08.2006

Remblokken LEXUS LS (_F3_) 430

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS LS (_F3_) 430 past. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Elke LEXUS LS (_F3_) heeft een eigen VIN-nummer. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Goedkopen remblokken LEXUS

Het assortiment bestaat uit 30.000 verschillende artikelnummers. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABBMWCHRYSLERCADILLACROVER. Demonteren van een wiel moet als eerste.

Zachte remblokken

Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Voering wordt gemaakt uit wel 200 grondstoffen. Wanneer moet ik auto-onderdelen vervangen? Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.