100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 430 282 PK
Bouwjaar 08.2000 - 08.2006

Remblokken LEXUS LS (_F3_) 430

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken monteren

Wij controleren altijd bij de LEXUS LS (_F3_) 430 dealer of de onderdelen passen op uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Zachte remblokken

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Asbest is vervangen door andere grondstoffen.

Goedkopen remblokken LEXUS LS (_F3_)

Pas op voor namaak-producten zonder keurmerken. Clips achterop de auto zorgen ervoor dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Versleten remmen betekent gevaar op de weg.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.