100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 460 4WD 381 PK
Bouwjaar 08.2006 - tot heden

Remblokken LEXUS LS (_F4_) 460 4WD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS LS (_F4_) 460 4WD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGLADACHRYSLERBUICKLOTUS. Demonteren van een wiel moet als eerste. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Goedkopen remblokken LEXUS LS (_F4_)

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.