100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 460 AWD 385 PK
Bouwjaar 10.2009 - tot heden

Remblokken LEXUS LS (_F4_) 460 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS LS (_F4_) 460 AWD

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Remblokken monteren

Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS LS (_F4_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zachte remblokken

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Controleren op slijtage van auto-onderdelen is noodzakelijk. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUIVECOHONDA.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.