100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 460 AWD 367 PK
Bouwjaar 12.2008 - tot heden

Remblokken LEXUS LS (_F4_) 460 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS LS (_F4_) 460 AWD

Wij controleren altijd bij de LEXUS LS (_F4_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Remblokken monteren

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Schuine kanten zijn tegen het piepen. Slijtage komt geregeld voor bij onderdelen in een auto. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Zachte remblokken

Auto-onderdelen kunt u zoeken (en vinden) via standaard nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIALFA ROMEOMASERATISEATGMC. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.