100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 460 385PK
Bouwjaar 12.2008 - heden

Remblokken LEXUS LS (_F4_) 460

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS LS (_F4_) 460

Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS LS (_F4_) past. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een slijtcontact noemt men ook wel slijt-indicator. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer.

Remblokken monteren

Schokkend remmen van de auto betekent controleren. Pas op voor namaak-producten zonder keurmerken. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFJEEPLINCOLN. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Zachte remblokken

Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Het assortiment bestaat uit 30.000 verschillende artikelnummers. Warmte behandeling bepaalt het remmen van de remblok set. Remreiniger reinigt de remmen enorm goed.