100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 460 388PK
Bouwjaar 09.2012 - heden

Remblokken LEXUS LS (_F4_) 460

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Goedkopen remblokken LEXUS LS (_F4_) 460

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Remblokken monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS LS (_F4_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Zachte remblokken

Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.