100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 460 367 PK
Bouwjaar 10.2009 - tot heden

Remblokken LEXUS LS (_F4_) 460

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS LS (_F4_) 460

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Vaak moeten auto-remblokken eerst ingeremd worden. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw.

Remblokken monteren

Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De auto moet een korte remweg hebben. Chassis onderdelen zitten onder de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS LS (_F4_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zachte remblokken

Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.