100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 600h AWD 370 PK
Bouwjaar 07.2012 - 07.2017

Remblokken LEXUS LS (_F4_) 600h AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS LS (_F4_) 600h AWD. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Remblokken monteren

Remblokken en remschijven in standaard kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Goedkopen remblokken LEXUS LS (_F4_)

Hitte in de remschijf is doorgaans vaak het probleem bij remmen. De auto kan naar links of naar rechts trekken. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.