100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 600h AWD 394 PK
Bouwjaar 04.2007 - tot heden

Remblokken LEXUS LS (_F4_) 600h AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Sumitomo en Mando produceren Koreaanse remmen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Goedkopen remblokken LEXUS LS (_F4_) 600h AWD

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Elke LEXUS LS (_F4_) heeft een eigen VIN-nummer. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Het rempedaal wordt heel erg vaak gebruikt. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Remblokken monteren

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS. Remblokken en remschijven in standaard kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.