100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 600h AWD 445 PK
Bouwjaar 09.2007 - tot heden

Remblokken LEXUS LS (_F4_) 600h AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Ook als u de remschijven gaat vervangen moet u de remblokken ook vervangen. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS LS (_F4_) 600h AWD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Goedkopen remblokken LEXUS LS (_F4_)

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Schuine kanten zijn tegen het piepen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS past.

Zachte remblokken

Het vervangen van de remblokken is belangrijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of wanneer de remblokken geluid gaan maken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.