100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 350 311 PK
Bouwjaar 10.2017 - tot heden

Remblokken LEXUS LS (_F5_) 350

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Pas op voor namaak-producten zonder keurmerken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS LS (_F5_) 350 komen.

Remblokken monteren

Vaak moeten auto-remblokken eerst ingeremd worden. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, MisterCash en iDeal In de aftermarkt worden deze sets enorm veel verkocht.

Goedkopen remblokken LEXUS LS (_F5_)

Remvloeistof bedient de piston in de remklauw. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten standaard kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAPLYMOUTHLAMBORGHINISAABBUICKFIAT. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.