100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 500 AWD 417 PK
Bouwjaar 12.2017 - tot heden

Remblokken LEXUS LS (_F5_) 500 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken monteren

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting. De toplaag van het remblok verbrandt en zal hard worden, hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit wordt ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Zachte remblokken

Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS LS (_F5_) 500 AWD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de LEXUS LS (_F5_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wielen zijn doorgaans onderdeel van de remmen.

Goedkopen remblokken LEXUS

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een remblok set bestaat meestal uit vier stuks en soms uit acht stuks. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.