100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LX 450d 272 PK
Bouwjaar 09.2015 - tot heden

Remblokken LEXUS LX (_J2_) 450d

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Demonteren van een wiel moet als eerste. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS LX (_J2_) 450d komen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. ABS is een veiligheidssysteem op de auto. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt.

Goedkopen remblokken LEXUS LX (_J2_)

De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Kopervet kan namelijk storing geven aan het ASB-systeem. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Zachte remblokken

Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.