100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LX 570 387 PK
Bouwjaar 08.2007 - tot heden

Remblokken LEXUS LX (_J2_) 570

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS LX (_J2_) 570 past. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Voering wordt gemaakt uit wel 200 grondstoffen.

Goedkopen remblokken LEXUS LX (_J2_)

Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd.

Zachte remblokken

Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Een remblok-set monteren moet vakkundig gedaan worden. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.