100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LX 570 384 PK
Bouwjaar 11.2007 - tot heden

Remblokken LEXUS LX (_J2_) 570

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOSUZUKIBUICK. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. De auto kan naar links of naar rechts trekken. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen.

Goedkopen remblokken LEXUS LX (_J2_) 570

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS LX (_J2_) past. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Zachte remblokken

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.