100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LX 470 235 PK
Bouwjaar 05.1998 - 03.2008

Remblokken LEXUS LX (UZJ100) 470

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Remklauwen van de auto moeten ook gereinigd worden met een staalborstel. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten.

Zachte remblokken

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS LX (UZJ100) 470. Als de pas geplaatste remblokken niet gecontroleerd in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden. Een redelijke inlooptermijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNMITSUBISHIOLDSMOBILESKODAPEUGEOT. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Goedkopen remblokken LEXUS LX (UZJ100)

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Een noodstop kan men beter vermijden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.