100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LX 470 275PK
Bouwjaar 08.2002 - 03.2008

Remblokken LEXUS LX (UZJ100) 470

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Goedkopen remblokken LEXUS LX (UZJ100) 470

Het vervangen van de remblokken is belangrijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of wanneer de remblokken geluid gaan maken. Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. Voering wordt gemaakt uit wel 200 grondstoffen. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIKIACITROENLOTUSMERCEDES-BENZ.

Zachte remblokken

Aan de achterzijde zullen de remmen ongeveer 35.000 kilometer meegaan. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS LX (UZJ100) komen.