100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LX 470 231 PK
Bouwjaar 05.1998 - 03.2008

Remblokken LEXUS LX (UZJ100) 470

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS LX (UZJ100) 470

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETSEATCITROEN. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Anti-piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel.

Zachte remblokken

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS LX (UZJ100) past.

Remblokken monteren

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.