100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LX 450 4WD 205PK
Bouwjaar 09.1995 - 12.1997

Remblokken LEXUS LX 450 4WD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAHYUNDAIMG. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS LX 450 4WD komen. De auto moet een korte remweg hebben. Aan de achterzijde zullen de remmen ongeveer 35.000 kilometer meegaan.

Goedkopen remblokken LEXUS LX

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Auto-onderdelen kunt u zoeken (en vinden) via origineel nummer. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Remblokken monteren

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van uw rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit omdat de remverdeling tussen voor en achter op een 80-20-deling ligt. Een slijtcontact noemt men ook wel slijt-indicator.