100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 200 AWD 150 PK
Bouwjaar 11.2014 - tot heden

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 200 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS NX (_Z1_) 200 AWD

Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Remblokken monteren

Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van uw rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit omdat de remverdeling tussen voor en achter op een 80-20-deling ligt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS NX (_Z1_) past.

Zachte remblokken

Remblokken zonder remstof bestaan echt niet. Remmen trillen ook door hitte in de blokken. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.