100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 200 150PK
Bouwjaar 11.2014 - heden

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 200

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS NX (_Z1_) 200

Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Remblokken monteren

Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven. Wielen zijn doorgaans onderdeel van de remmen. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS NX (_Z1_) komen.

Zachte remblokken

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.