100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 200t 238 PK
Bouwjaar 07.2014 - tot heden

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 200t

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS NX (_Z1_) 200t

Elke LEXUS NX (_Z1_) heeft een eigen VIN-nummer. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPLINCOLNJAGUARNISSAN. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan.

Remblokken monteren

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.