100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 200t AWD 238 PK
Bouwjaar 07.2014 - tot heden

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 200t AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS NX (_Z1_) 200t AWD

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS NX (_Z1_). Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Gietijzer komt minder veel voor als component. Asbest is vervangen door andere grondstoffen.

Remblokken monteren

Chassis onderdelen zitten onder de auto. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Remreiniger reinigt de remmen enorm goed. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer.

Zachte remblokken

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijgedrag. Bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aanhoudt, hierbij is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.