100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 200t AWD 235PK
Bouwjaar 07.2014 - 09.2017

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 200t AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS NX (_Z1_) 200t AWD

ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Vaak moeten auto-remblokken eerst ingeremd worden. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa? Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERLAND ROVERLAMBORGHINISEATDAF.

Zachte remblokken

Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Elke LEXUS NX (_Z1_) heeft een eigen VIN-nummer. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen.

Remblokken monteren

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van uw rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit omdat de remverdeling tussen voor en achter op een 80-20-deling ligt. Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Clips achterop de auto zorgen ervoor dat ze op hun plaats blijven in de remtang.