100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 300 238 PK
Bouwjaar 09.2017 - tot heden

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 300

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden worden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Akebono is een producent van Japanse remsystemen.

Goedkopen remblokken LEXUS NX (_Z1_) 300

Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVPONTIACBEDFORD. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS NX (_Z1_) past.

Remblokken monteren

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Warmte behandeling bepaalt het remmen van de remblok set. Een noodstop kan men beter vermijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.