100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 300 AWD 238 PK
Bouwjaar 09.2017 - tot heden

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 300 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, iDeal, MisterCash en Creditcard

Zachte remblokken

Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant.

Goedkopen remblokken LEXUS NX (_Z1_) 300 AWD

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS NX (_Z1_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.