100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 300h AWD 155 PK
Bouwjaar 07.2014 - tot heden

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 300h AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS NX (_Z1_) 300h AWD komen. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Asbest is vervangen door andere grondstoffen.

Remblokken monteren

Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Aan de achterzijde zullen de remmen ongeveer 35.000 kilometer meegaan. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen.

Goedkopen remblokken LEXUS NX (_Z1_)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEOPELDAIMLER. Wij leveren remblokken en remschijven van standaard kwaliteit voor uw uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.