100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 300h AWD 152PK
Bouwjaar 07.2014 - heden

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 300h AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS NX (_Z1_) 300h AWD

Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen.

Zachte remblokken

Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Elke LEXUS NX (_Z1_) heeft een eigen VIN-nummer. Remstof ontstaat altijd als je remt..

Remblokken monteren

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Auto-onderdelen kunt u zoeken (en vinden) via origineel nummer. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.