100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 300h AWD 200 PK
Bouwjaar 11.2018 - tot heden

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 300h AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Remreiniger reinigt de remmen enorm goed. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Warm-remmen gebeurt alleen op een circuit. Elke LEXUS NX (_Z1_) 300h AWD heeft een eigen VIN-nummer.

Goedkopen remblokken LEXUS NX (_Z1_)

Andere namen zijn TEXTAR, BOSCH. JURID, FERODO. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Groeven in remschijven is slecht voor de blokken.

Remblokken monteren

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Anti-piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.