100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 300h 155 PK
Bouwjaar 07.2014 - tot heden

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 300h

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS NX (_Z1_) 300h

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS NX (_Z1_) komen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant.

Remblokken monteren

Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Zachte remblokken

Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.