100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 300h 152 PK
Bouwjaar 07.2014 - tot heden

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 300h

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS NX (_Z1_) 300h

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS NX (_Z1_) past. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIPEUGEOTJEEP.

Remblokken monteren

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Remstof ontstaat altijd als je remt.. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine.

Zachte remblokken

Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden worden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.