100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RC 200t 245 PK
Bouwjaar 08.2015 - tot heden

Remblokken LEXUS RC (_C1_) 200t

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw LEXUS RC
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Premium kwaliteitArtikelnr: P83131
Voor 17:00 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijdevoorzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem: ADVICS
Uitvoering: voor voertuigen met sportset
Hoogte: 77,5 mm
dikte: 17,5 mm
Breedte: 118,6 mm
Aantal indicators: 2 Aantal per as
Bijzonderheden: Met akoestische slijtagewaarschuwing
Gewicht: 1,9 kg
Inbouwplaats: voorzijde
64% Korting
73,31
203,65
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Wij controleren altijd bij de LEXUS RC (_C1_) 200t dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wielen zijn doorgaans onderdeel van de remmen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Zachte remblokken

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS RC (_C1_) komen. Remstof ontstaat altijd als je remt.. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Goedkopen remblokken LEXUS

Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden worden. Remreiniger reinigt de remmen enorm goed. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.