100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RC 350 318 PK
Bouwjaar 08.2014 - tot heden

Remblokken LEXUS RC (_C1_) 350

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij controleren altijd bij de LEXUS RC (_C1_) 350 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een slijtcontact noemt men ook wel slijt-indicator. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Remblokken monteren

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Goedkopen remblokken LEXUS RC (_C1_)

Demonteren van een wiel moet als eerste. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.