100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RC F 449 PK
Bouwjaar 08.2014 - tot heden

Remblokken LEXUS RC (_C1_) F

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken monteren

Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Er kunnen brandplekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Ieder voertuig heeft een andere remweg.

Zachte remblokken

Zware auto/’s hebben meestal grotere remmen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS RC (_C1_) F, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Hitte in de remschijf is doorgaans vaak het probleem bij remmen.

Goedkopen remblokken LEXUS RC (_C1_)

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATVW VOLKSWAGENAUDIINFINITIMITSUBISHI. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.