100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RC F 468PK
Bouwjaar 08.2014 - heden

Remblokken LEXUS RC (_C1_) F

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor wordt afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto.

Remblokken monteren

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Je kunt bij ons betalen via iDeal, MisterCash, overboeking en PayPal De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Goedkopen remblokken LEXUS RC (_C1_) F

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELPONTIACVW VOLKSWAGENDAIMLERALFA ROMEOFORD. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS RC (_C1_) komen.