100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RC F 464 PK
Bouwjaar 03.2018 - tot heden

Remblokken LEXUS RC (_C1_) F

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS RC (_C1_) F. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Remblokken monteren

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Remblokken moeten op tijd vervangen worden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Voering wordt gemaakt uit wel 200 grondstoffen.

Goedkopen remblokken LEXUS RC (_C1_)

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIFERRARIKIAPONTIACBEDFORDFIAT.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.