100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 270 188PK
Bouwjaar 12.2008 - 10.2015

Remblokken LEXUS RX (_L1_) 270

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Ook als u de remschijven gaat vervangen moet u de remblokken ook vervangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS RX (_L1_) 270, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblokken monteren

Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann en Bosch Tegenwoordig vindt men op internet enorm veel prijzen voor remblokken. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_L1_)

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Deze meten de wielsnelheid.