100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 350 AWD 280 PK
Bouwjaar 03.2009 - 02.2012

Remblokken LEXUS RX (_L1_) 350 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Elke LEXUS RX (_L1_) 350 AWD heeft een eigen VIN-nummer. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Remblokken moeten op tijd vervangen worden.

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_L1_)

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Remblokken monteren

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Tegenwoordig vindt men op internet enorm veel prijzen voor remblokken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACTOYOTARENAULTDODGEJEEP. Remstof ontstaat altijd als je remt..

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.