100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 350 AWD 277 PK
Bouwjaar 12.2008 - 08.2015

Remblokken LEXUS RX (_L1_) 350 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS RX (_L1_) 350 AWD. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Remblokken monteren

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_L1_)

Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.