100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 350 275PK
Bouwjaar 01.2009 - 09.2015

Remblokken LEXUS RX (_L1_) 350

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

ABS wordt in werking gezet door sensoren. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Je kunt bij ons betalen via PayPal en AfterPay Remklauwen van de auto moeten ook gereinigd worden met een staalborstel.

Zachte remblokken

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS RX (_L1_) 350, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in Europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de fabrikanten. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_L1_)

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Demonteren van een wiel moet als eerste. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.