100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 350 280 PK
Bouwjaar 12.2008 - 10.2015

Remblokken LEXUS RX (_L1_) 350

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Gietijzer komt minder veel voor als component. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

Remblokken monteren

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Wij controleren altijd bij de LEXUS RX (_L1_) 350 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke LEXUS RX (_L1_) heeft een eigen VIN-nummer. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Goedkopen remblokken LEXUS

Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGGMCSMARTCHEVROLET. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Er kunnen ook anti-tril-gewichten boven op zitten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.