100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 450h AWD 249 PK
Bouwjaar 12.2008 - 10.2015

Remblokken LEXUS RX (_L1_) 450h AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Schokkend remmen van de auto betekent controleren.

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_L1_) 450h AWD

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten standaard kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS RX (_L1_). Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Zachte remblokken

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. ABS is een veiligheidssysteem op de auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Controleren op slijtage van auto-onderdelen is noodzakelijk.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.