100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 450h 249 PK
Bouwjaar 12.2008 - 10.2015

Remblokken LEXUS RX (_L1_) 450h

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_L1_) 450h

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Zachte remblokken

Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIVAUXHALLLOTUSCADILLAC. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS RX (_L1_) past.

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Het rempedaal wordt heel erg vaak gebruikt. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe veren, nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.