100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 200t 238 PK
Bouwjaar 10.2015 - 12.2017

Remblokken LEXUS RX (_L2_) 200t

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Wij controleren altijd bij de LEXUS RX (_L2_) 200t dealer of de onderdelen passen op uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Aan de achterzijde zullen de remmen ongeveer 35.000 kilometer meegaan.

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_L2_)

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Ook draagarmen staan los van de remdelen.

Remblokken monteren

Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERIVECOSUZUKITOYOTALEXUS. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Keramisch vet is de vervanger van het verouderde kopervet. Vaak moeten auto-remblokken eerst ingeremd worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.